Eksekvér – så det sker

Evnen til eksekvering er nøglen til enhver virksomheds effektivitet. Øg eksekveringshastigheden og få frigivet tid, ressourcer og energi.
HENRIK SPECHT

Over halvdelen af alle strategier bliver ikke realiseret som forventet. Og mange organisationsforandringer og projekter skaber ikke de ønskede resultater.

Kunne det ikke være spændende at øge sandsynligheden for at lykkes med strategien, forandringerne og projekterne?

Nøgleordet er: Eksekvering

HØR HENRIKS BUD PÅ, HVORDAN I KAN KNÆKKE KODEN TIL EKSEKVERING I DIN VIRKSOMHED

I foredraget EKSEKVÉR – SÅ DET SKER får du inspiration og gode ideer til, hvordan du og dine kolleger kan sætte tempo på fremdriften. Hvad enten I skal implementere en strategi, gennemføre et forandringsprojekt eller tilføre driften et ekstra gear.

Kan man øge eksekveringshastigheden, kan man frigive tid, ressourcer og energi, som så kan bruges på kunderne og på andre værdiskabende aktiviteter.

Bliv inspireret, udfordret, måske respektfuldt provokeret og få nye perspektiver på, hvordan I kan styrke virksomhedens eksekveringskraft.

Henrik Specht er ledelsesrådgiver i Keypoint, som yder rådgivning og sparring til virksom-heder, der ønsker at skærpe eller realisere deres strategi og projekter, eller som ønsker at øge ledergruppens evne til at eksekvere.

Han har stor faglig indsigt i ledelsesmæssige problemstillinger kombineret med praktisk topledererfaring i disse discipliner. Herudover har han i 15 år arbejdet som ledelsesrådgiver for en række virksomheder i Danmark og udlandet.

Hans engagerede og jordnære tilgang til strategi og eksekvering har gjort ham til en efterspurgt foredragsholder og rådgiver.

eksekvering
vision, mission, goals, strategyand asctio plans